Cannelloni af frisk pasta med ricotta og mozzarella

210314_001

  • 250 g frisk pasta til lasagne
  • 500 g ricotta ost
  • 150 g frisk revet parmigiano
  • 200 g mozzarella
  • En håndfuld skyllet basilikum
  • 500 g tomatsovs
  • Olivenolie extravergine
  • Salt

Skær mozzarella i tern.
Riv parmigiano, og skær basilikum i strimler
Rør ricotta med halvdelen af mozzarella osten og med halvdelen af parmigiano og basilikum salt og en spiseskefuld olivenolie.
Fyld en tyllepose med ricotta-fyldet.
Anbring fyldet på en plade lasagne og rul den sammen omkring fyldet til en cannelone.
Smør et ildfast fad med olivenolie og bred et par skefulde tomatsovs i bunden.
Fyld lasagnepladerne indtil fyldet er brugt op, og anbring alle cannelloni i fadet.
Afslut med tomatsovs og mozzarellatern og parmigiano.
Sæt fadet med cannelloni i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.