Bagte løg med parmesan

250914_001
Cipolle gratinate al forno con parmigiano e mandorle

Cipolle gratinate al forno con  parmigiano e mandorle

  • 4 store rødløg
  • Olivenolie
  • 100 g revet parmesanost
  • 100 g hjemmelavet rasp
  • salt og hvid peber
  • 50 g mandelsplitter

Skær toppen og bunden af løgene af løgene. Sæt dem i tæt i et smurt ildfast, dæk med vådt bagepapir. Sæt fadet i en forvarm ovn ved 150 grader. Lad dem stå til de er møre. Tag dem ud og køl let af .

Skær  løgene i 2 dele tag lidt af fyldet ud, og hak det groft.

Bland parmesanost og rasp med den hakkede indmad og fyld det i løget igen .

Drys løgene  med mandelsplitter , og sæt dem tilbage  i det ildfaste fad og gratiner den i 10 minutter ved 180 grader.