- 250 g frisk pasta til lasagne
- 500 g ricotta ost
- 150 g frisk revet parmigiano
- 200 g mozzarella
- En håndfuld skyllet basilikum
- 500 g tomatsovs
- Olivenolie extravergine
- Salt
Skær mozzarella i tern.
Riv parmigiano, og skær basilikum i strimler
Rør ricotta med halvdelen af mozzarella osten og med halvdelen af parmigiano og basilikum salt og en spiseskefuld olivenolie.
Fyld en tyllepose med ricotta-fyldet.
Anbring fyldet på en plade lasagne og rul den sammen omkring fyldet til en cannelone.
Smør et ildfast fad med olivenolie og bred et par skefulde tomatsovs i bunden.
Fyld lasagnepladerne indtil fyldet er brugt op, og anbring alle cannelloni i fadet.
Afslut med tomatsovs og mozzarellatern og parmigiano.
Sæt fadet med cannelloni i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.