- 1,5 kg kartofler
- 1 fed hvidløg
- Rosmarin, salvie
- Olivenolie
- Salt og peber
- Bagepapir
Pil hvidløget , skyl rosmarin og salvie og tør det i køkken rulle .
Tag nålene af rosmarinen og bladene af salvien. Og hak det hele meget fint hvidløget.
Kom krydderblandingen i en rummelig skål og hæld olivenolie over så det dækker.
Tilsæt salt og peber.
Sæt en gryde med vand over og bring dem i kog.
Skyl imens kartoflerne grundigt og skær dem i både. Kom dem i kogende vand og kog dem i 5 minutter.tag dem op med en hulske og køl dem af i en skål med koldt vand.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Bland kartoflerne med de hakkede krydderi blanding og kom dem i bradepanden.
Bag kartoflerne i 30-40 minutter ved 200 grader. til de er lysebrune og sprøde.