Grøn pasta med feta og tun

Penne verdi con feta e tonno
Penne verdi con feta e tonno
  • 400 g grøn pasta ( penne med spinat)
  • 180 g tun i olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 150 g små modne cherry tomater
  • 50 g sorte oliven
  • 3 spiseskefulde jomfruolivenolie
  • 150 g fetaost
  • Oregano
  • Salt peber

Sæt vand over til pastaen , ca 4 liter i en rummelig gryde .

Pil hvidløget og hak det fint . Skyl tomaterne og del dem i halve .

Hæld olivenolie på en rummelig pande , tilsæt hvidløget og tomaterne og varm det over svag varme i ca 5 minutter , rør i det ind imellem , drys med salt, sluk under panden.

Udsten olivenen og kom dem på panden med tomaterne.

Skær fetaen i terninger og hæld olien fra tunfisken og del den i mindre stykker , bland feta og tun i en tallerken eller skål og drys med oregano salt og peber.

Når vandet til pastaen koger tilsæt en spiseskefuld salt og tilsæt pastaen og kog den mør. Hæld vandet fra pastaen igennem en si og bland den på panden med tomater og hvidløg og så med tun og feta . Drys med oregano til pynt.