Vores bøger

Vores bøger

BOLOGNESE- & mange andre velsignede varianter af pastasovs


220416_0022018 Muusmann’forlag, København
Omslag og design: Muusmann Forlag 

Beskrivelse:

En god pastasovs inspirerer til nydelse og drømme – og ikke bare om pasta. I denne bog forsøger vi med 44 nuancer af pastasovs at servere den rette stemning og den særlige italienske fornemmelse for hygge, som italienerne er eksperter i at skabe rundt om familiens spisebord eller på fortovsrestauranter i månelysets skær.

Bogens opskrifter ledsages af gode historier, farverige anekdoter og et væld af originale og humoristiske tegninger, der bringer både smilet og appetitten frem, mens pastasovsen simrer.

ROM – evig mad fra den evige stad


220416_0022016 Muusmann’forlag, København
Omslag og design: Adco Design 

Beskrivelse:

Et besøg i det autentiske romerske køkken

En gammel romersk ven af den filosofiske type betroede os engang en hemmelighed: “Vi er alle udødelige, indtil det modsatte bliver bevist, men Rom er bare født evig og behøver ikke at bevise noget.”

Det er vores udgangspunkt i denne bog at beskrive steder i Rom, ting, vinkler, historier og stemninger i byen og ikke mindst mad, som både afspejler og fortæller om Roms evighed.

Tesio’s Pasta

PastaNyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1998. 

Beskrivelse:
Efterhånden en klassiker. En enkel og ligefrem bog med en blanding af traditionelle og fornyende pasta opskrifter. Desuden nyttige oplysninger om pastaens hemmeligheder, pastatyper og pastaens historie.

Tesio’s Søde Sager

Søde sagerNyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1999. 

Beskrivelse:
Alt sødt fra Italien. I denne series treide bind giver Helle og Alfredo deres bedste opskrifter på alle slags søde sager videre. Lækre opskrifter og underholdende causerier. 

Vinens ret i det italienske køkken

Vinens ret i det italienske køkkenNyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1997.

Beskrivelse:
Når italienerne sidder til bords, er det alvor. I det italienske køkken koncentrerer måltidet sig ikke om en bestemt hovedret, men om mange selvstændige retter med hver deres værdighed, og så vidt muligt skal hver af disse retter harmoniseres med en ledsagende vin. 

Tesio’s Antipasti

AntipastiNyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1998.

Beskrivelse:
Antipasti er det man spiser i Italien, inden man kaster sig over det egentlige måltid, men også meget andet. Alt det som hverken er en forret, eller hovedret, eller dessert. En god antipasto baner vejen for måltidets lykke. 

Mine Kære italienere

Mine kære italienereNyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1996. 

Beskrivelse:
Bogen er en uhøjtidelig beskrivelse af det italienske samfund i slutningen af århundredet. Bogen forsøger på en underholdende måde, at pege på de mekanismer, der overhovedet holder sammen på det ejendommelige italienske samfund.

Man kan altid skrifte bagefter

Nyt Nordisk Forlag, Arnold Busck - 1996Man kan altid skrifte bagefter

Beskrivelse:
Hverdagskøkken i Italien. Italienerne elsker at lave mad og spise den.. Principielt spiser man den sundeste mad i verden, men ind i mellem kan man overdrive. Men heldigvis kan man altid skrifte bagefter.