Tomat-røreæg

Foto: Alfredo

Rustik Forret eller rustik frokostret.

  • 400 g flådede tomat- tern på dåse
  • 4 æg
  • 100 g parmesanost D.O.P – friskrevet
  • Salt peber
  • 1 fed hvidløg
  • 3-4 skefulde god Olivenolie
  • 250 g Flødeost ( eller italiensk stracchino ost )
  • Frisk basilikum

Serveres med groft landbrød eller pizza slice uden tomatsovs.

Varm 2 skefulde olivenolie på en lille dyb pande ( 30 cm diameter )
Tilsæt tomaterne og lad dem simre 5 minutter med et fed knust hvidløg.
Pisk æggene sammen med salt peber og revet parmesan –
Og hæld dem i tomatsovsen, rør i massen med en ske og når æggene er stivnet efter ca. 5-7 minutter er retten færdig.

Kom retten på et fad , køl let af og server pyntet med basilikum og
Flødeosten og brød til.
Buon appetito