Roastbeef af frisk tun

Roastbeef af frisk tun

  • 500 g frisk tun i et helt tykt stykke
  • Olivenolie
  • 200 g rucolasalat
  • ¼ liter balsamisk eddike reduceret til det halve ved at koge den.
  • 2 spiseskefulde olivenolie
  • Salt
  • 2 spiseskefulde pinjekerner ristet let på en tør pande

Skær tun fisken i lige store strimler på en led. De skal være lige så brede som høje.

Pensel dem på alle sider med olivenolie.

Steg tun fiske strimlerne i 10 sekunder på alle sider på en varm pande, så den bevarer den røde farve i midten.

Læg fisken på et skærebræt.

Skyl og tør salaten og fordel den på et flat fad.

Skær tunfisken i 1 cm tykke skiver og fordel den over salaten.

Dryp fisken med balsamico, oliven olie og drys med salt og pinjekerner.

Server straks.